Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο πλευρό Του

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή στο Eli Böğür;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Έτσι λέγεται η συνταγή που θα δώσω σήμερα ☺ ετοιμάζεται εύκολα και μπαίνει στο φούρνο, αλλά επειδή ο χρόνος ψησίματος είναι λίγος και περιμένεις ανυπόμονα στο πλευρό σου, έδωσαν αυτό το όνομα σε αυτό το πιάτο. το γεύμα τελείωσε

  1. Αλάτι, μαύρο πιπέρι, αλεσμένο πιπέρι και λάδι στο κρέας, το μαρινάρετε και το βάζετε στο ψυγείο. Θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 2 ώρες με αυτόν τον τρόπο.
  2. Καθαρίζετε τις μελιτζάνες, τις κόβετε στη μέση, τις κόβετε κατά μήκος σε μερικά μεγάλα κομμάτια, τις ανακατεύετε με 3 κουταλιές της σούπας λάδι και αλάτι και τις τοποθετείτε σε ένα μέρος του ταψιού σας.
  3. Κόβουμε τις πιπεριές όσο τις μελιτζάνες και τις ανακατεύουμε χωριστά με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και τις τοποθετούμε στο ταψί. Καθαρίζουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια, τα πλένουμε, τα ανακατεύουμε με μια κουταλιά της σούπας λάδι και τα βάζουμε μαζί σε ένα μέρος του ταψιού.
  4. Καθαρίζουμε τη φλούδα από τις ντομάτες, τις ανακατεύουμε με αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας λάδι και τις τοποθετούμε σε ένα μέρος του ταψιού.
  5. Βγάζετε το υπόλοιπο μαριναρισμένο κρέας από το ντουλάπι, το απλώνετε σε ένα μέρος του ταψιού, κόβετε μερικά κομμάτια βούτυρο και το αφήνετε, στρώνετε πρώτα λαδόκολλα στο ταψί, μετά το τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε στο φούρνο. στους 200 βαθμούς για 1,5 ώρα, ελέγχοντας το κατά διαστήματα.
  6. Αν θέλετε να ροδίσουν λίγο, μπορείτε να ανοίξετε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα μέσα σε 15 λεπτά από το χρόνο και να τα αφήσετε να ροδίσουν με αυτόν τον τρόπο.
  7. Είναι ένα πολύ νόστιμο ελαφρύ γεύμα σαν τηγανητό, το προτείνω σε όλους ????????

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή με φωτογραφία

Στο πλευρό ΤουΣτο πλευρό Του
Στο πλευρό ΤουΣτο πλευρό Του

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button